הוא

סלקום וגביה ב SMS – תקנות חדשות

נרשם ע"י 3 אוגוסט, 2010

sms1 thumb סלקום וגביה ב SMS – תקנות חדשות תחום הגביה ב SMS הינו תחום ענק ובעל פוטנציאל כספי גדול, אני בטוח שנתקלתם בו בהרבה מאוד מקומות חלקם נראים יותר כמו קנוניה לגביית כספים וחלקם נותנים שרותים איכותיים.

למי שעדיין לא מכיר את התחום כדאי להכנס אליו ולא רק בארץ (מספר טלפון נשאר קבוע לאורך זמן הרבה יותר מאשר Email – אבל זה כבר לפוסט אחר).

מכיוון שבארץ מאוד אוהבים לעשות תקנות לכל דבר החליטה סלקום לשמוע בקול לקוחותיה או אולי למנוע תביעות וטענות שמופנות כלפיה ולהוציא תקנות חדשות אשר יחייבו את כל מי שרוצה לגבות כסף דרך SMS ממנויי סלקום.

התקנות יכנסו לתוקף החל מ 19.8.2010   ולפי טענת סלקום יאכפו בצורה מחמירה.

למרות שאני מאמין שמדובר במשהו חיובי באופן כללי, הבעיתיות העיקרית בתקנות היא ההגבלות המחמירות שיגרמו שרק לכך שרק גופים גדולים יוכלו להכנס לתחום בגלל ההשקעה הכספית החודשית.

אם אתם מעוניינים לראות במה מדובר תורידו את המצגת.

זוהי המצגת המקורית של חברת סלקום והיא תקפה לכל החברות בארץ נותנות שרותי גביה ב SMS.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

פוסטים נוספים בנושא:

Share
קטגוריות: שיווק באינטרנט - דיעות תגיות : , , ,

תגובות

איך אתם פועלים בתחום הסלולר בארץ ? האם אתם משווקים מוצר שלכם/מוצרי שותפים ?

זה דווקא מעניין, אבל לפחות מהניסיון שלי אין יותר מידי בשר.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
נרשם by עידן שלומן - 07/08/2010 בשעה 20:55:22

הכל בסוף זה עניין של תנועה וסוג השרות שמציעים, מה שכן זה בהחלט ממיר הרבה יותר טוב לאנשים יש יד קלה על המקשים של הסלולרי מאשר ללכת להביא את הארנק ולשלוף את כרטיס האשראי.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
הוא נרשם by הוא - 06/01/2011 בשעה 21:17:00
כתיבת תגובה

(חובה)

(חובה)


              115 queries in 1.996 seconds.